Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

О нама
Контактирајте нас

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

ТЕЛЕФОН: + 86-510-82022796

Мобилни: +8615951580515

Е-маил: вукицхангфу@163.цом

О нама

Наша историја

Вуки Цхангфу трактор производна компанија основана је 2005. године, регистровани капитал од 10,08 милиона РМБ. Наше главне делатности су производња и продаја / извоз пољопривредних машина и њихових резервних делова и опреме.


Наша фабрика

Вуки је један од градова на отвореном приморском економском подручју делте реке Јангце.

Наша компанија се налази у Донгганг граду у југоисточном делу Вуки.

Донгганг град је нови сателити града Вуки, повољно смјештен. У кругу од 20 км, можемо доћи до аутопута Шангај-Нањинг, аутопута Пекинг-Шангај и речне аутоцесте Јангце и аеродрома Вуки. То је само 200км до луке Шангај.

2.工厂图.jpg


Наши главни производи


1. Трактор за шетњу

Серија типских шлепа типа ДФ: ЦФ121, ЦФ151, ЦФ181

ДФ Индија тип шлепера серије: ДФАН20 / 22

ГН тип шетач трактора серије: ГН121, ГН151

Трактор за обртање волана: 18ЦИ

DSC_0970.jpg


2.Ротарски култиватор

Усклађен са шином трактора: 1ГС9Л-60, 1ГС9Л-80, 1ГС11Л-100

Гусарски ротациони култиватор: 1ГЗ-180, 1ГЗ-190

LJT_2437-副本.jpg


3.Мини рукавац

1ВГ-5.67

4.Дитцхер

5.Потато харвестер

Усклађен са шином трактора типа ДФ: 4УД-60

Усклађен са шином за ходање типа ГН: 4УД-60Г

常富牌-1WG-6型 .jpg


Апликација производа

1. Трактор за ходање:

Предности ходачког трактора су једноставна структура, компактна, издржљива и поуздана, једноставна и флексибилна за рад, велика коњска снага мале тежине и добра покретљивост. Трактор за шетњу је опремљен седиштем; Погодан је за мале планине и падине, воћњаке, баште и брдове. Уз одговарајућу додатну опрему, може се носити са радом орања, ротацијом, грејањем воде, жетвањем, транспортом и другим пословима. Поред тога, може се користити и као покретачка снага за различите фиксне радове у руралним подручјима.

2.Ротарски култиватор:

Овај ротациони култиватор се напаја 12хп-18хп шетачем и користи се за култивацију необрађеног земљишта или плужног земљишта. Људи могу радити ротациону обраду и припрему земљишта истовремено са овом машином. Лак за руковање и поуздан.

3. Ротациони култиватор:

Ротациони култиватор за гњечење се користи за ротирање или гребање на земљишту плуга. Стално ради на терену уз поуздан рад и високу ефикасност ниске потрошње горива. Суво тло се може фино здробити, а поље за печење може бити направљено мекано и водено, док се земљиште може добро изравнати. Овај култиватор се широко користи у области производње пиринча и пшенице.

4.Мини Тиллер:

Мини ручицу погони мали тип дизел мотора. Са предностима мале тежине, малих димензија, једноставне структуре, мини рукавица се широко користи за полагање и гребање у пољу печења, сувом тлу, воћњаку, поврћу и пољу шећерне трске у планинским, планинским и брдовитом подручју.

5.Технички трактор:

Трактор управљача је једноставан за руковање, флексибилан, сигуран и поуздан. Има добро кочење

перформансе, добра способност пењања. Погодан је за уски, вишеструки и стрм пад. Идеалан је алат за управљање пољопривредним земљиштима и воћњацима, а такође је идеалан алат за транспорт на кратке удаљености у руралним подручјима и планинским подручјима.

6.Дитцхинг мацхине:

Машина за бушење напаја се од 12 до 18 коњских снага, која има снажну применљивост, чврстоћу, издржљивост, компактност, флексибилност и практичан рад. Погодно за пољопривредне стакленике, поврће, воћњак, цвијеће и мале парцеле земљишта, рушење и ослобађање тла итд.

7.Потато харвестер:

Комбајн за кромпир је нови тип машине који се слаже са 12 коњских снага. Машина има функције копања, одвајања и транспорта, што може ефикасно и брзо довршити копање кромпира, одвајање тла и гомоља, полагање траке. Приликом бербе, може постићи ниску штету од кромпира са поузданим перформансама и добром мобилношћу. То је такође и машина са високим степеном ефикасности уз ниске трошкове.


Опрема за производњу

Опрема за производњу компаније:

Наша фирма располаже са свим врстама алатних машина, свих врста опреме за заваривање, машина за савијање, машине за сечење, машине за сечење ваздушне плазме, машина за пјескарење, монтажне линије, линије прскања, хидрауличког преса, компресора и сл.


车间图.jpg

生产设备图.jpg


Тржиште производње

Тржиште производа и достигнућа:

У домаћинству се наши производи углавном продају у следеће области: Јиангсу, Схандонг, Анхуи, Јиангки, Зхејианг, Фујиан, Хубеи, Хунан, Чонгкинг, Сицхуан, Гуангдонг, Гуангки, Иуннан, Лиаонинг, Хенан, Схаанки, Нингкиа, Гансу, Кингхаи. На иностраном тржишту, наши производи се продају Вијетнаму, Бурми, Индији, Бангладешу, Непалу, Нигерији, Гани и тако даље.


Наш сервис

Пре-продаја, продаја, после продаје:

Главни садржај услуге пре продаје: Обезбедити бесплатне техничке консултације за кориснике; увести перформансе производа, техничке услове, обим примене, осигурање квалитета и тако даље. Помажемо корисницима да пронађу праве производе.

Главни садржај услуге продаје: Када корисник изврши куповину, наш техничар ће помоћи у проверавању стања производа, објашњавању принципа рада и безбедносних упутстава и демонстрирати како користити производ.

Главни садржај услуге после продаје: Кориснички сервис је важан посао. После распродаја

специјалиста ће ићи на стварно радно мјесто како би помогао и водио корисника, решио проблеме, проверио и одржао машину, осигуравајући да наша машина може обављати високу ефикасност и квалитетан рад. Када се посао заврши, стручњак ће такође помоћи и водити кориснике како да врше редовну проверу, како да зауставе и чувају машину.

Да бисмо урадили добар посао у предпродаји, продаји, афтер-салес услугама, наша компанија је израдила следеће четири мјере:

1. Изаберите правог дилера, помогните дилери да успоставе професионални тим са снажном способношћу за клијентима, јасним одговорностима, стандардизују услужне процесе, ојачају техничку обуку и успостављају систем надзора и евалуације.

2. "Обука пре коришћења" За неку машину која има високу технологију и тешко је радити или прилагођавати, пре пуштања у употребу, организује сесију обуке за купце производа. Сврха тренинга је да обезбеди да крајњи корисници разумеју структуру, разумеју принцип рада, разумеју поступке рада, могу да раде, подешавају, одржавају и решавају проблеме.

Оснивање специјалног сервисног центра: на основу дилера, компанија помаже обуци сервисног инжењера да успостави посебан сервисни центар. Центар је опремљен алатом за поправке и

4. делови. Током напорне сезоне, канистер може пружити услуге одржавања на време како би се спречили губици. У офф-сезони центар помаже и води кориснике да одржавају и чувају машину како би смањили непотребне губитке.

Успоставите систем накнадних продаје: чувајте име, адресу, време куповине, тип и број контакта купца у наш систем. Затражите повратне информације да бисте добили ажуриране информације о коришћењу машине и пружили техничку услугу на време, тако да корисници неће бити забринути док купују и користе машину.

Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code