Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

12 коњских снага

Пре свега, у случају специјалног времена или када су услови рада посебни, обратите више пажње када користите трактор са двоструким погоном од 12 КС. У нормалним условима, трактори се не смеју користити током периода високих летњих температура и кишних и зимских услова леда и снега. Међутим, у практичним применама, фреквенција коришћења тракторског двотактног трактора у летњим месецима је релативно велика, и зато захтева већу пажњу током употребе.

 

Препоручује се да не покушавате да изађете из аутомобила када доживите изузетно високе температуре и кишовито време. Припремите воду за пиће када напустите аутомобил у врућем времену. Најбоље је припремити пешкир. Истовремено покушајте да избегнете вожњу у подне, највиша температура у лето у подне, возач је такође лако додирнути у подне, није погодан за безбедну вожњу. Када радите у кишним временским условима, треба водити рачуна да правилно контролишете брзину двотактних трактора од 12 КС.

 

Уопштено говорећи, узимајући у обзир ограничавајуће услове радног окружења, током рада двотактног трактора од 12 КС, потребно је обратити пажњу на успоравање, а не на кочење, а не на прекорачење или преоптерећење. Друго, забрањено је коришћење трактора током употребе. Ако сте дуго у преоптерећеном стању, не само да ће скратити свој радни век, већ и сахранити потенцијалне сигурносне опасности.

 

Што се тиче преоптерећене употребе двоточкога трактора капацитета 12 КС, укључујући и преоптерећења и прекорачења брзине, ова два главна проблема су главни узроци кварова на трактору и опасност за пољопривредне оператере. Стога, надам се да сви требају бити опрезни и сигурни. Поред тога, потребно је водити рачуна да смањите додатне инерцијалне силе или ударне оптерећења које могу да искуси покретни делови трактора. Другим речима, у процесу рада, требало би да одржава несметано трчање, задовољавајући посебан пут како би што мање смањио брзину како би се обезбедило да трактор може проћи безбедно и стабилно.

 

Поред тога, током свакодневне употребе двотактног трактора од 12 КС нећемо наизменично променити положај ручице гаса. Снабдевање или успоравање уља мора бити нежно. Нећемо зауставити гас или гурати на кочницама како бисмо осигурали лак и сигуран рад возила. Вожња. Смањивање додатне инерцијалне силе или утицаја на терет који двокатне тракторе од 12 КС могу примити на њихове покретне делове могу ефикасно продужити њихов вијек трајања.

хттп://ввв.цхангфутрацтор.цом/


Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]