Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

18 ножева ширине 600мм Механичко подешавање Ротационог култиватора и повећање висине

Лијево и десно хоризонтално подешавање ротирајућег култиватора ширине 600 мм ширине 18 мм: Зауставите ходник на равном тлу, чинећи сечивима 5 цм од тла. Проверите да ли је висина офф-гроунд и левог и десног ножа конзистентна. Прилагодите их да би се осигурало да је оперативни ниво ножева конзистентан, тако да дубина орања може бити равномерна.

Предње и задње хоризонтално подешавање ротирајућег култиватора са ширином 600 мм ширине: Спустите опрему на жељену дубину, тако да можемо проверити да ли је угао гимбал и ротациона осовина култиватора близу нивоа. Ако је гимбал анђео превелик, прилагодите потезну шипку, тако да ротациони култиватор може бити у хоризонталном положају.

Подешавање висине 18-ножног ротационог култиватора ширине 600 мм: У току рада, гимбал анђео не дозвољава да буде већи од 10 степени, а угао окретања на пољу не сме бити већи од 30 степени. Дакле, за подизање ротирајућег култиватора, за тип подешавања положаја, може се завртати у одговарајућем положају дршке; за тип подешавања висине, треба посветити посебну пажњу, смањити снагу гимбала како би повећао висину.


Радни део обртног култиватора са 600 ножева од 18 ножа опремљен је са 2-3 глаткача. Док је у употреби, његова опрема се врти око вертикалне осовине, а ножеви за сечење разбијају тло на комаде. Погодан је за бочна поља и има снажан утицај прљања и влаге у тлу.

хттп://ввв.цхангфутрацтор.цом/

Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]