Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

22ХП Захтеви за инспекцију Валкинг Трактора и промену степена преноса

Приликом избора и куповине 22 ХП Валкинг Трактора, прва ствар на коју треба обратити пажњу је његов изглед. Ово укључује квалитет превлаке покривних делова и квалитет производње сваког дела. Боја на површини трактора од 22 КС треба да буде светла и равна, без цурења, пилинга и рђе.

Спољни делови трактора за ходање од 22 КС морају бити нетакнути. Површина сваког ливења треба да буде глатка и не сме бити напукнута. Заваривање шавова целокупне опреме треба да буде равно и чврсто. У дијелу као што су мотор и кућиште мотора, поклопац мотора и поклопца цилиндра, пумпа за уље високог притиска и спојнице уљних цеви, управљачки точак, оквир и мењач и други важни делови треба провјерити њихове прикључне вијке, они би требали бити потпуни и поуздани и без озбиљних цурење уља.

За трактор за шетање од 22 КС треба да проверавају свој инструмент и светиљке, требало би да буду у добром стању. За проверу инструмената, може се отворити ручица за декомпресију, полако мијешати мотор, проверавати показивач притиска уља или други притисак уља да би се видело да ли постоји пораст притиска.

Такође морамо проверити да ли је било између заглављених делова. Када проверавате, окрените ручицу квачила, ставите у положај "раздвајање", раздвајање би требало бити потпуно; у положају "комбинације", не би требало да буде никаквог клизног знака; у положају "ломљења", може руком да притисне точкић да би проверио да ли је пауза ефикасна и поуздана.

Трактор за шлепање од 22 КС, када мењате ручицу мењача, мора се очитати осећај. Током рада, не би требало да се заглави и тешкоће промене степена преноса. Када је у стању заустављања, ниво зупчаника може само да виси једну брзину из неутралног положаја или не више од два блока. Када се крећете, не може се аутоматски скинути блок или блок.

хттп://ввв.цхангфутрацтор.цом/

Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]