Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

24-лопатицо 800 мм ширина Радни принцип ротације и припрема за рад

Радни делови ротационог култиватора ширине 800 мм ширине 24-лопатице су равне или закривљене лопатице. Лопатице су фиксиране на осовини ножа према одређеном правилу. Док је у употреби, вратило се покреће излазном снагом трактора за окретање. Дакле, овај вид се зове револвинг радни делови. Када ротацијски култиватор ради, лопатице се ротирају са брзином и напред са машином, како би се разбио земљиште, сечио, дробљен и вратио.

Ротациони култиватор величине 800 мм ширине 24-лопатице углавном ради са шином трактором како би се обрадили обрађивачи и дрљаче. Стога, док је у функцији, има јаку способност пуцања земљишта, чини глатку површину. Истовремено, ротациони култиватор ширине 800 мм ширине 24-лопатице може смањити кореновске усеве закопане испод површине, пружајући добар кревет за сетву.

Припрема за ротациони култиватор ширине 800 мм ширине 24-лопатице:

1.          Проверите да ли су делови комплетни и нетакнути, а инсталација ротационог оштрица чврста, без дефекта или пукотина. Ако постоји, сечиво треба да се заврши и правилно окретање момента

2.          Проверите да ли је кретање покретног дела флексибилно, и ако постоји ситуација лагања, треба разазнати разлоге.

3.          Проверите да ли количина уља и уља уља у кутији ротирајућег култиватора испуњава захтеве; замените и додајте ново уље за уље ако је потребно; маст за лежајеве и грмље.

4.          Проверите напетост ланца преноса. Баците ножну ручицу ручно, ако се лако може окренути око 20 степени, тешко повући назад, онда је тезина ланца одговарајућа; ако је запремина неусклађена, подешавање вијака за подешавање затезања треба прилагодити.

5.          Проверите да ли инсталација сечива задовољава потребе агрономије. Уопштено говорећи, са унутрашњим методом, средина терена је пробојна, погодна за постељину; спољна метода, средина терена се отвара, погодна за уклањање бразде или ротационог орања; метода прелаза, површина тла је равна, погодна за орање или орање током сезоне.

хттп://ввв.цхангфутрацтор.цом/

Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]