Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Подешавање кочног и управљачког механизма пољопривредних трактора на два точка

Прави рад пољопривредних двотактних трактора је предуслов за постизање жељених резултата. При коришћењу пољопривредних двотактних кочница трактора, квачило мора бити искључено пре кочења. Ако се ручица не кочи у одвојеном положају, то значи да је кочница прерано. Као резултат, кочиони прстен и остале компоненте ће бити изузетно истрошене.

 

Ако се џојстик повуче до одвојеног положаја и потом повуче, кочница још није почела да ради, што указује на то да је кочница прекасно. Како би брзо зауставили трактор, кочнице нису тачне рано или касно и морају се подесити. Такође је потребно прилагодити управљачки механизам пољопривредног двотактног трактора.

 

Приликом подешавања пољопривредног двотактног трактора неопходно је поставити ручицу кочнице квачила у "одвојен" положај, а истовремено подесити дужину полуге кочнице тако да је замашивач кочнице у позицији да благо компресује опругу, а затим затегните матицу. Затим повуците ручицу у положај "кочнице" и повуците или гурајте трактор. Ако се погонски точак не окреће или клизи, кочница је поуздана и подешавање је исправно.

 

Осим подешавања у реалном времену, кочнице морају бити често проверене за употребу у пољопривредним двотактним трактором како би се осигурала сигурност. Нарочито када је пољопривредни трактор са два точка опремљен приколицом за превоз, кочница на приколици треба користити за спрјечавање несрећа узрокованих лошим кочењем у трактор.

 

Са друге стране, како би се обезбедило прецизно и поуздано управљање двоколесним пољопривредним трактором, неопходно је осигурати да се зуби управљачких зупчаника и централних редуктора могу добро одвојити и комбиновати од стубних зуба и дужину управљачких шипки такође треба прилагодити. Када се проверава, ручица управљача може се зауставити и управљачки механизам може бити глатко искључен. Када је квачило спојница искључено, између држача и поклопца управљачке ручице на дршци мора бити растојање између 20 и 30 мм, иначе је потребно прилагодити.

 

Приликом подешавања пољопривредног двотактног трактора, прво олабавите матицу између управљача и спојнице, затим извадите пин на виљушку и окрените виљушку како бисте подесили дужину управљача. Након подешавања, затегните матицу на управљачу пољопривредног двотактног трактора.

хттп://ввв.цхангфутрацтор.цом/


Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]