Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Подешавање параметара за култивацију Валкинг Трактора типа Гонгнонг

Гонгнонг Валкинг Трацтор тип треба прилагодити пре употребе. Прво, линеарно подешавање јединице се углавном подешава на дужину продужетка два подешавајућа вијка на трактору оквира Валкинг Трацтор типа Гонгнонг, тако да су пнеуматска греда и строј уздужни, чинећи да се угао кретања између оса мијења.

Током рада уређаја, ланац је углавном блокиран, а размак од око 1,5 мм резервисан је између два подешавајућа вијка и средњег прикључног рама, чиме се осигурава да се трактор за ходање помоћу радника може слободно кретати у одређеном опсегу током вожња, како би се избегло Права вожња има значајан утицај.

Затим подешавање дубине орања и ширине орања ручних трактора Валкинг Трацтор типа Гонгнонг углавном подешава вијак за подешавање дубине плуга како би промијенио угао орања и прилагодио дубину орања. Укупна подешавања орања углавном су подешавање лијевог и десног отвора на прикључном раму између оквира вуче и плуга како би се осигурало да је ширина плуга предњег и задњег плуга конзистентна.

На крају, неопходно је прилагодити конзистентност предње и задње дубине снопа Гонгнонг Валкинг Трактора, углавном за подешавање предњег плуга како би се осигурало да ови остају исти пре и после плуга. Прво отпустите причврсни вијак, а вијак за подешавање дубине каросерије предњег круга окреће се у смјеру казаљке на сату, што може подићи тијело предњег плуга како би дубина плуа била плитка. Насупрот томе, тијело предњег плуга ће се смањити како би се продубила дубина плуга. Хттп://ввв.хттп: //ввв.цхангфутрацтор.цом/


Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]