Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Предности Донгфенг Трактора У поређењу са обичним трактором

По нашем утиску, ходачки трактор је врста пољопривредне опреме за негу која изгледа опуштена, уназад и нема технички садржај. Људима даје осећај да је то већ требало елиминисати. Међутим, то није случај. Трактори за шетњу се широко користе у многим подручјима Кине и имају велику количину држања. Трактори за шумарство Донгфенг су један од репрезентативних производа.

Донгфенг ходачки трактор је мали трактор популаран у брдовитим пределима Јужне Кине. То је транспортни алат и пољопривредна механизација. Напаја га једночилиндрични дизел мотор са једноставном структуром и ниском снагом. Његове мале, флексибилне и моћне карактеристике чине га погодним за мале парцеле пољопривредних површина на југу.

Шумски трактори типа Донгфенг морају бити подупрти помоћу управљачког механизма управљачког механизма возача како би се повлачили или возили помоћне пољопривредне машине за рад. Истовремено, има и предности малих радијуса окретања, лагане тежине, компактног модела, флексибилног рада и јаке прилагодљивости. У комбинацији са различитим пољопривредним машинама, може се обавити орање, ротационо полирање, изравнавање, разбијање и друге теренске операције.

Ако се трактор са шином Донгфенг-а користи са приколицом, може се вршити и превоз на кратке удаљености. У теренским операцијама, брзина возила је спора и углавном није склона несрећама. Када се бавите друмским превозом, посебну пажњу треба обратити на питања сигурности управљања и прикључења.

Шумски трактори типа Донгфенг и трактори на колесима имају велике разлике у смислу употребе и функције. Први је посебно погодан за окружење за култивацију малих поља на југу. Трактори на колесима, због своје велике величине, тешке тежине, великих пољопривредних уређаја и великог радијуса окретања, захтевнији су за земљиште и путеве, и погоднији су за рад на већим равнинама.

Управо због тога шетачи трактора типа Донгфенг имају предност да се трактори на котачима не могу заменити због компактности и удобности, флексибилног рада, јаке прилагодљивости и ниске цене у јужном брдовитом региону и тренутне куповне моћи мале снаге и услови коришћења. Ово је такође основни разлог зашто људи бирају шину за ходање типа Донгфенг.

хттп://ввв.цхангфутрацтор.цом/


Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]