Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Начин постављања и монтаже ротационих оштрица лопатице за шетач трактора

Пре него што се ротациони трактор користи за покретање ротационог погона, потребно је обавити важан задатак, тј. Распоред ротационих ножева. Како би се избјегло орање и блокада, осовина сечења је равномерно под притиском, а распоред лопатица на осовини сечења треба да испуњава неке основне захтјеве.

 

Ако је ручни трактор опремљен са два или више лопатица за ротациону ручицу, количина резане земље треба да буде једнака како би се постигао добар квалитет сломљеног тла, а дно рова након обраде плодова. У процесу једне револуције ротационог вратила, у истом фазном углу, мора бити нож у земљу како би се осигурала стабилност рада и равномерно оптерећење на вратилу.

 

За сечива ходачких трактора који су сукцесивно постављени на ротациону ручку, што је веће аксијално растојање на осовини, боље је како би се избегло блокирање; а лијеве и десне закривљене лопатице треба да се покривају што је више могуће, тако да су лежајеви на оба краја оквира ножа уравнотежени. Уопштено говорећи, лопатице су распоређене у правцу спирале.

 

Постоје три уобичајене методе инсталирања ротационих ручица за ручне тракторе. Један је интерни метод. Сви лопатице су оријентисане према средини осовине косилице. Након орања, средњи део терена је подигнут. Друга је спољашња метода, осим за спољашњу страну. Две лопатице на крају се учитавају унутра, а остали лопатици су напуњени напољу. Након орања, средина терена је увучена.

 

Постоји и хибридна метода у којој су сечива ручног трактора који подржавају ротациону ручицу укрцана унутар и споља, а након орања површина је равна. У сваком случају, приликом уградње ротирајућег сечива за сечење, обратите пажњу на резну ивицу према земљи .хттп: //ввв.цхангфутрацтор.цом/


Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]