Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Пажња о пљувачу и ротацијама трактора за ходање оријентисану на фарму

У пољопривредној производњи често користимо пољопривредне ручне тракторе. Заправо, сам производ има много функција, али се често користи за плуг и ротацију. У процесу обраде плуга и ротације, корисници морају приметити неке проблеме, јер ће то директно утицати на ефекат коришћења пољопривредног шетачког трактора.


Обично, приликом орања, главна сврха је комбиновање трактора са двоструким лопатама ради рада заједно. На тај начин, бочни погонски точак је на необрађеном земљишту. Други погонски точак је у бразди. Због тога је коефицијент адхезије између два точка и тла недоследан, а стопа клизања је другачија. У овом случају лакше је да се јединица помери у једном смеру.

Када дође до таквог проблема, они ће утицати на квалитет рада. Дакле, требало би да предузмемо следећу меру: подесите празнину између два завртња за подешавање и средишњег прикључног рама на тракцију трактора за хлађење, што је клиренс за помицање, чиме се враћа нормално стање рада. При орању, на пример, ако је тастер за ходање и даље у праву, треба да отпустите два причврсна завртња, окрените завртњи од лијевог подешавајућег вијка, извуците дугачак део десног вијака док трактор може нормално да пролази дуж ровова када пусти рукохвате.

Осим тога, проблем одступања може се десити и када се обртни рад обрађује помоћу трактора за ходање. Главни разлог укључује: 1, репни точак је деформисан, задњи део се не склапа у виљушку, тако да је репни точак искривљен; 2, са оштећивањем или серијском хабањем на осовини осовине; 3, ножни плуг је погрешан или је сломљен и пао.

Укратко, ако трагач за шетање има проблем са девијацијом када радите на ротационим радовима. Морате размотрити специфичну ситуацију сродних дијелова да бисте исправили, поправили и отпремили или заменили. Запамтите, пре него што се трактор за шетњу врати у нормалу, покушајте да не користите управљачку квачило да бисте исправили одступања, али користите методу потисног оквира да бисте исправили одступање.

хттп://ввв.цхангфутрацтор.цом/

Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]