Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Основни процес при куповини Донгфенг типа шетач трактора

Приликом куповине трактора за шетњу типа Донгфенг, прво обратите пажњу да проверите квалитет изгледа, укључујући квалитет слике поклопца и квалитет производње сваке машине. Боја мора бити светла и равна, без цурења, пилинга, пада и рђања; спољни делови су нетакнути.

 

У исто време, одливци имају глатку површину и без пукотина. Заваривање заварених делова треба да буде равно и чврсто. За важне делове као што су мотор и тело, погонски точак, оквир и мењач, проверите да ли су прикључни вијаци комплетни и поуздани. И не може имати озбиљно цурење уља.

 

Други је да видимо да ли су инструменти и лампе трактора за обраду типа Донгфенг потпуни и ефикасни; проверити да ли су оперативни механизми ефикасни и поуздани; у исто време, покрените мотор за проверу рада. Пре покретања мотора проверите моторно уље, ниво уља уља за пренос, и да ли има горива и расхладне воде. Након што је све у реду, можете га започети. Након што мотор ради глатко, посматрајте боју дима исцрпљеног из издувне цеви.

 

Током рада неопходно је обратити пажњу на то да ли постоје неуобичајени звуци у покретним дијеловима шине трактора типа Донгфенг; да ли је управљање флексибилно и кочење је поуздано. Трчите око десет минута и проверите под за цурење и цурење уља. Такође, не преузимајте безбедносну заштиту шетачких трактора типа Донгфенг.

 

Након избора одговарајућег типа шинског трактора типа Донгфенг, проверите одговарајућу техничку документацију и случајне ставке према списак паковања да бисте потврдили да ли је сертификат у складу са бројем машине; такође затражите од продајне јединице или произвођача да изда рачун за продају.

хттп://ввв.цхангфутрацтор.цом/


Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]