Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Уобичајене грешке и методе одржавања двогодишњег вучног трактора

Трактор са двогом точком је популаран међу корисницима на тржишту као бројне предности. Али, повремено, постоје и мали проблеми у практичној примени. За кориснике се обично користи за идентификацију радног статуса трактора за вожњу на два точка помоћу "слушања, гледања, мириса и додиривања".

Слушање се углавном односи на слушање буке мотора да би се видело да ли је стабилан, прилагођавајући брзину од ниског до високог, и излучивање, буку издувних гасова како би проверили да ли је то нормално или не. Гледање је да се посматрају ли издувне боје, дим, боје уља и друге промене, као и да се провери да ли постоји цурење уља, цурење воде и друга ситуација. Мирис је мирис дима, запаљен мирис и мирис уља. Додиривање је познавање температуре резервоара кроз додир руке, топлота лежаја, стање вибрација делова за причвршћивање и цеви за уље високог притиска.

常富牌-151型(链条传动) .jpg

Да бисмо олакшали разумевање, уводимо неке уобичајене проблеме и пружимо неке препоруке. Прво, у практичној примени, треба обратити пажњу на главну куку и квалитет прикључка за вијак. За решавање проблема можемо уградити нову сигурносну куку између главног оквира возила и приколице.

Још један уобичајени проблем трактора за двоточке је аутоматски проблем изван опреме. Главни разлог за то је то што је померање вилице прекратко да би дошло до положаја. У случају таквог проблема, неопходно је провјерити мјењач, пин, рупицу и сл. И исправити га.

Поред тога, приликом рада трактора за двоточке, може доћи до проблема са покретним одступањем. Разлог за такву ситуацију је да притисак у гумама није досљедан или неуједначен. Због тога је неопходно надувати обе гуме до наведеног притиска ваздуха. Ако се пнеуматик тешко носи, замена треба узети у обзир.

хттп://ввв.цхангфутрацтор.цом/

Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]