Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Прикључивање и коришћење Траилер приколице

Пре употребе приколичне приколице за тракторе, треба да пронађе положај куке приколица на задњој страни вучног возила и фонт приколица. Много шетачког трактора, њихова кука су на дну браника, стварни положај је означен у приручнику.

Наравно, такође можемо наћи и позицију куке гледајући предњи и задњи браник, постоји покривени поклопац са округлим или квадратним поклопцем, а затим спојите тегљач и приколицу.

Од неких шетачких трактора, кочионе приколице су одвојени типови, тако да их је потребно монтирати пре употребе. Уклоните поклопац од браника и монтирајте куком на крову. Оба мекана и тврда алата за приколицу морају бити сигурно причвршћена када су инсталирана, а ако постоји сигурносни изглед, брава треба правилно закључати.

Пре вожње треба поново проверити везу. Везни конектор за мекани алат приколица треба да се везује као слипкнот. Ако не, након огромног вучења, коноп ће бити тешко изгубити.


Да бисте добили довољну снагу вуче, неопходно је контролисати брзину и повећати снагу када постоји мали отпор. Истовремено, не би требало нагло да подигнемо педалу квачила и користимо полу-везу да полако почнемо, како бисмо избегли оштећења.

хттп://ввв.цхангфутрацтор.цом/

Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]