Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Брзина сечења ротирајућег култиватора и резултати орања

Ротациони култиватор за гајење донекле је изменио традиционални метод пољопривреде. Комбинира систем ходања гусеница са ниским притиском под високим притиском са високим квалитетом гајења и добрим ротацијским култиватором. Комбинација тројице чини одличну функцију ходања и добар резултат узгајања машине. Усваја систем независног дистрибутивног излаза, а такође усваја и стандардну суспензију са три тачке, која се може користити са различитим пољопривредним алатима, чиме се побољшава прилагодљивост машине.

Ротациони култиватор за гајење је дизајниран са побољшаном структуром. Машина има предње грабље од 30 степени и угао котача у кутији од 45 степени, чиме се побољшава пењање и уназад. Оптимизован дизајн шасије ојачао је шасију и подигао шасију за кретање. У поређењу са шасијом за гајење шасије, она је подигнута 200 мм, што повећава отпорност на замке, тако да машина може слободно ходати у пољу за печење.

LJT_2437-副本.jpg

Ротациони култиватор за гајење усваја посебне лопатице за полирање. Овај алат има карактеристике ниске потрошње енергије и добар ефекат сечења. Главни разлог је употреба уређаја против навијања, што смањује потрошњу енергије и побољшава ефикасност обраде орања. Овај уређај може да постигне ефекат две обраде таласа у традиционалним машинама, не само да побољшава ефикасност, већ и побољшава равност поља, смањује оптерећење и смањује трошкове.

Ротацијски култиватор за гајење има разноврстан однос брзине резања. Када се користи на сувом земљишту, може се користити висок степен брзине резања, тако да поремећај прљавштине може да достигне 80%, много већи од националног стандарда од 60%. Док је у пољу за печење, може се користити ниска брзина резања, не само да побољшава брзину узгајања, него и да поље буде погодно за садњу.

Ротациони култиватор за гајење треба радити брзином која одговара захтевима земљишног земљишта, односно осигурати квалитет гајења и максимално искористити трактор. Постизање сврхе високе ефикасности, високе квалитете и ниске потрошње. Уопштено гледано, брзина кретања ротације је 8 км / х.

хттп://ввв.цхангфутрацтор.цом/

Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]