Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Обезбедите да трактори са двоколесним точковима испуњавају ефикасност у производњи пролећа, сигурност и висок квалитет

Како би се обезбедила несметана примена и завршетак опорног орања, трактор за двоточке као главна пољопривредна опрема требало би да уради свеобухватну инспекцију прије вожње тако да се сви фактори који не доприносе функционисању опреме могу елиминисати и његова ефикасност се може у потпуности применити.

Пре него што се обради пољопривредна земљишта, фармер би требало озбиљно извршити свеобухватну контролу трактора за обара на два точка и пољопривредних уређаја. Кроз одржавање и поправке, уз добре техничке услове, ставља се у прољеће за орање како би се постигли високо ефикасни, висококвалитетни, ниски потрошачки и сигурни резултати, истовремено продужавајући вијек трајања опреме.

На пољу су завршени шлепери са двокраком. Када се земља пренесе, треба га лагано проћи. У случају високог поља гребена или широког и дубоког воденог канала, неопходно је унапред ископати и потврдити сигурност прије проласка, како би се спријечило оштећење пољопривредних машина. Када се окрећете на терену, требало би да успорите.

Када користите двотактни трактор за окретање поља у пољу, треба водити рачуна да се обезбеди безбедност. Ако се педала на задњим точковима користи за померање управљача, угао управљања не би требао бити превелик да би се спречило да се ногомет ногом додирне са ротирајућим облогом и да буде повређен. Ако је трактор ухваћен у трактору за ходање на два точка, фармер треба да користи лопате да ископа блато испод точкова, подметну травнату површину, а затим спустите доле.

Ако се осовина сијалице на трактору за ходање на двокрилни погон захвата остатком на пољу, обратите пажњу на сигурност. Рука на фарми би требала временом искључити трактор, а затим користити посебан алат за уклањање парадајза како би се спријечило настанак пољопривредних несрећа. Сигурна производња је одговорност свима.

Имајући у виду ове мјере предострожности, можемо осигурати да двотактни шахтни трактор може осигурати сигурност током пролећног процеса кошње, омогућавајући ефикасно обављање теренских операција и смањење интензитета рада пољопривредника; у исто време, вероватноћа неуспјеха двотактних ходника може бити значајно смањена.

хттп://ввв.цхангфутрацтор.цом/


Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]