Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Карактеристике и захтеви за рад пољопривредног ротационог култиватора

Приликом пројектовања пољопривредног ротационог култиватора, заснива се на практичној примени, на примјер, специфичној ситуацији подручја примјене и захтјева. Пољопривредни ротациони култиватор је погодан за пјешчано земљиште, слободно земљиште и плетење, а широко се користи у пољима, бразде, ридинга, пластеничног стакла, дувана, расадника, управљања баштом, засада чаја итд.


У целини, пољопривредни ротациони култиватор има добре перформансе, малу структуру, малу тежину и флексибилан. Поред тога, погодно је и лако одржавати, малу потрошњу горива и високу ефикасност производње. Овај производ се може користити за ослобађање тврде земље испод воћног дрвета за оплодњу. Употреба овог производа може брзо и лако завршити рад, замењујући уморне и тешке традиционалне начине фарме.

旋耕机.jpg

На основу наведеног садржаја, коришћење пољопривредног ротационог култиватора може ефикасно смањити радну снагу, што је пружило велику помоћ пољопривредној производњи. Међутим, неопходно је савладати и исправне оперативне вјештине. На пример, у почетној фази операције потребно је подићи и затим комбиновати са излазном снагом, брзина вретена се може повећати до номиналне брзине. Затим полако спустите га у одговарајући положај све док лопатица постепено не досеже жељену дубину. Имајте на уму да се то не може урадити на други начин или брзо спустити култиватор. У супротном, сечиво ће се савијати или разбити и повећати оптерећење трактора. Док је у функцији, трактор треба возити што је могуће брже, како би се осигурала квалитета рада, чине тла фино и смањују хабање машине.

Поред ових захтева, након сваке употребе, пољопривредни ротациони култиватор треба одржавати. Углавном је очистити земљиште и корова на сечиву, проверити стање сваке везе и подмазати уље на положај подмазивања.

хттп://ввв.цхангфутрацтор.цом/

Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]