Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Захтјеви за погон и инсталацију за пољопривредне шине

Пољопривредни ходнички трактор углавном користи хоризонтални једночилиндрични дизел мотор, снагу мотора опреме углавном је од троугластог појаса до преносног система. Када је у употреби, ротирајућа брзина управља склопком. Снага се преноси кроз кутију за погон ланца на мењач. Централни погон, задњи погон, управљач и кочница су постављени у мењач.

Пољопривредни шасијски тракторски мењач углавном усваја зупчанике. Цијели уређај ће се разликовати у односу на моделе варијабилне брзине. Генерално се може поделити на 6 + 2 брзине (шест напред, два обрнута), најмање 3 + 1, највише до 12 + 6. Након преноса, централни погон и задњи погон се преносе на обе стране погонског точка. Управљачки механизам користи квачило вилице или бакарну квачило.

Контролни механизам пољопривредног шетачког трактора се углавном инсталира на држачу. Током рада, углавном се користи за контролу гаса, промене брзине, управљања, кочења и излазне снаге. Снага се управља погонском осовином или директним излазом мотора.

Шетњача за пољопривредне шетаче је погодна за рад у пољу за печење. Поред гума, постоје различита гвоздена кола и задњи точак. Задњи део има две врсте, они су транспортни точак и точак за точење, први се користи да подржи тежину и помогне управљању; ово се користи за регулисање дубине плуга. Када радите у пољу за печење, користите скид. Шетач трактора има лагану тежину, компактан модел, флексибилан рад и јаку прилагодљивост.

хттп://ввв.цхангфутрацтор.цом/


Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]