Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Ручне приколице за трактор, правилно изабране и коришћене

При куповини приколица за вучу, прво најприје изабрати производ високог квалитета бренда. Пошто је тежина важна, тежина приколице / само-тежина треба да буде већа од 2. Друго, тијело треба да буде тачно, а мора постојати знак за вожњу и осветљење.

 

Када се приколица за вучу изађе, оптерећење не прелази 80% границе, а пажња треба посветити степену затезања причврсних средстава, као што су опруга челичне плоче и точка, а причвршћивање је изводи се сваких 30 до 50 км, а након затезања три пута. .

 

Друго, трактор за ходање треба да буде стабилан, са челичном плочом опружном оптерећом опреме за апсорпцију удараца; кочница мора бити чврста, а тест оптерећења без оптерећења се може извршити приликом избора; осовина треба да буде еластична; степен генерализације главних делова као што су лежајеви, кочнице и точкови треба да буду високи, главни параметри треба да испуњавају захтеве спецификације.

 

Када се приколица за вучу окрене 90 °, не би требало да омета трактор; при пуном оптерећењу, рудник треба држати паралелно према тлу и мало виши испред. Трактор за ходање је погодан за транспорт робе и терена у средњим и кратким размацима.

хттп://ввв.цхангфутрацтор.цом/


Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]