Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Како да изаберете Валкинг Трацтор типа ГН (Сифанг)

Приликом избора ГН (Сифанг) Валкинг Тракт типа, треба проверити четири аспеката. Прво је провера квалитета изгледа, након чега следи контрола погонског механизма, затим испитивање покретања и коначно испитивање прикључених предмета.

Прво, када проверавате квалитет изгледа ГН (Сифанг) Валкинг Трактора, треба обратити пажњу на квалитет премаза и производни квалитет делова. У принципу, боја квалитетне опреме треба да буде светла и равна, без спрејева за цурење, пилинга и рђе, а спољашњи делови су нетакнути. Уопштено говорећи, сигурносна заштита трактора за ходање се односи на сигурност возача и других. Зато се препоручује да корисници бирају моделе са комплетним уређајима за заштиту од сигурности.

GN151IMG_20161104_093728.jpg

Друго, требало би да проверимо и механизам за рад ГН (Сифанг) Валкинг Трацтор Типе. Треба напоменути да приликом вршења инспекције водите рачуна да механизам рада није заглављен и да је операција ефикасна и поуздана. Штавише, када је ручица квачила постављена у положај "раздвајање", раздвајање је завршено; у положају "повезивања", без кочења. Поред тога, у положају "кочења" можемо притиснути точак да проверимо да ли је кочница ефикасна и поуздана.

Следећи корак је провјерити почетак рада Валкинг Тракт типа ГН (Сифанг). Прије покретања трактора за ходање неопходно је проверити уље за уље, мазиво за подмазивање и да ли има горива и расхладне воде. Када се све провери у реду, може започети мотор и проверити да ли је лако стартовати. Када мотор стабилно ради, проверите боју дима од издувне цеви.

GN151IMG_20161104_093751.jpg

Најзад, не заборавите да проверите приложену ставку ГН (Сифанг) Валкинг Трацтор Типе. Након што смо одабрали опрему, потребно је да бројним релевантним техничким документима и причвршћеним предметима упишемо на листу за паковање како бисмо потврдили усаглашеност сертификата са бројем шетачког трактора.

хттп://ввв.цхангфутрацтор.цом/

Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]