Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Како одабрати шетач који може испунити захтеве дубоког лабавог рада?

Дубоко неутрално деловање је задатак где су захтеви за вучу и снагу ручног трактора релативно високи. Многи корисници не могу да одреде величину трактора који је потребан за дубок рад у време куповине опреме. У ствари, ово треба изабрати из три аспекта: дубине гајења, завршетка других сродних операција и ширине рада.

Током рада трактора, дубина крмача се одређује специфичном локацијом слоја тепиха тла или доњег слоја плуга. Када се утврди дубина плуга, утврђује се вучна сила сваког дубинског зубног зуба за шину.

Различити поступци рада који су завршени истовремено са радом дубоког отпуштања трактора за шлепање и различитим захтевима у поступку рада, одређују структуру различитих дубоких машина. Ако само продубљујете и разбијате везни слој, потребно је само најсјајније структуре користити са најједноставнијом структуром.

Да би се смањио број шетње на трактору и смањио збијање и уништавање земљишта неопходно је продубити машину за припрему јоинт-сите-а и довршити низ операција као што су стрном мешање, дубоко отпуштање, комбиновано окопавање, разбијање и нивелисање. И што више радних процеса, већа је вуча трактора и већа снага.

Поред тога, већа је радна ширина, већа је вуча и снага потребна за померање трактора. Укратко, величина трактора је одређена специфичном структуром и величином подземља. Радна ширина машине за припрему дубоког или дубоког слободног споја је већа од ширине спољне ивице ручног трактора. На тај начин се осигурава да када се трактор врати, точкови не притискају култивисано земљиште како би се избјегло секундарно сабијање и уништавање земљишта.

хттп://ввв.цхангфутрацтор.цом/


Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]