Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Како одржати Донгфенг тип шетач трактора (погонска снага)?

Познато је да Донгфенг тип шетач трактора има одличне перформансе и све више се користи. Међутим, током периода употребе, потребно је и даље одржавање како би се израз изразио што је више могуће. Осим тога, додавање и одузимање пртљажника спада у додатни метод поправке. Ако се може правилно применити у одржавању донгфенг типског шетачког трактора, то ће постићи ефекат пола напора.

Дакле, да ли знате како то функционише? Хајде да разговарамо о томе и надамо се да ћемо вам помоћи. Пре свега, сазнаћемо о додавању и одузимању заптивки на дизел моторе. У Донгфенговом типу за ходање, пумпа за уље високог притиска је важна компонента. Прилагођавање времена снабдевања дизел-уља пумпе за уље високог притиска помоћу једне клипне пумпе остварује се додавањем и одузимањем заптивки


Као корисник, важно је посматрати стање рада током употребе трактора за обраду Донгфенг-а. Ако постоји било какав неуобичајени проблем током употребе, молимо вас да од стручњака затражите одршавање на време. Поред тога, чувати у току свакодневне употребе и добро подмазати.

Узимајући у обзир стварну оперативну ситуацију, произвођачи ће производити Донгфенг тип трактора, а посебно ће додати један или два потпорна ваљка и инсталирати их тако постати возач који се може возити. Најчешће коришћени шлепери за тракторе такође се могу назвати и ручни трактор без точкова, јер не садржи погонски точак, већ је опремљен ротационим дијеловима за полирање на погонском вратилу.

Ова врста структуре типа Донгфенг ходање Трактор не може само узети земљиште, већ и шетати напред. Обично, механичка структура шине трактора типа Донгфенг углавном се састоји од рама, уређаја за напајање, преносног система, уређаја за ходање, управљачког система, кочионог и управљачког механизма.

DSC_0970.jpg

хттп://ввв.цхангфутрацтор.цом/

Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]