Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Како направити комбајн за кромпир ефикасније и енергетски ефикасније?

Комбајн за кромпир се обично користи пољопривредним машинама, што може побољшати ефикасност рада. Да би се побољшала ефикасност комбајна за кромпир, није неопходно почети само са технологијом. То је такође добар начин одржавања комбајна са временом. Наравно, на ефикасној основи морамо размишљати ио начину постизања циљева уштеде енергије.

Да би могли ефикасно да раде, након што је комбајн за прераду кромпира завршен, потребно је благовремено очистити тло на својим компонентама како би се избјегла рђа, а затим покрените поклопац пртљажника како бисте пажљиво уклонили коров заплетени на сваки саставни део. И проверите стање хабања појасеве опреме. Ако је хабање озбиљно, замените нови појас у времену. А недељу дана након употребе комбајна са кромпиром, неопходно је додати маст за зглобове, лежајеве, итд., И благовремено провјерити и допунити друге глатке тачке.

Истовремено, након што комбајн за прераду кромпира престане да ради, мора извршити свеобухватне инспекције и корекције. Уколико се пронађу абнормални услови, машина треба да се заустави и рукује на време, и правилно складишти како би се припремила за следећу нормалну операцију.

Да би комбајн за кромпир био ефикаснији у потрошњи горива, с једне стране се захтева да се не може преоптерети јер ће прекорачење номиналног оптерећења повећати снагу опреме и проузроковати губитак уља. Боље је имати план за терен и радну руту пре него што се сакупљају са комбајном за кромпир. Ово ће смањити празнину комбајна за кромпир и смањити потрошњу горива машине.

Са друге стране, неопходно је контролисати температуру машине за бербу кромпира. Ако је температура превелика, повећаваће количина уља која се користи и повећава трошак коришћења комбајна за кромпир. Ако је температура уља превисока, најбоље је да не користите хладну воду за помоћ при хлађењу. Природно хлађење је најбоље. Начин. Такође, систем за снабдевање нафтом треба редовно очистити и одржавати, а купити уље са мањим нечистоће. Прекомерне нечистоће ће загушити мале делове система за снабдевање нафтом, чиме се повећава губитак уља.

Такође је важно да је важно обратити пажњу на одржавање и одржавање комбајна за кромпир. Након што се комбајн за кромпир користи у одређеном временском периоду, потребно је редовно чистити прашину и прљавштину унутар машине. Редовно проверавајте различите делове опреме. У процесу дуготрајног трчања, неки делови ће имати лош контакт, а дијелови ће бити деформирани и запечаћени. Такве мале проблеме треба исправити на време.

хттп://ввв.цхангфутрацтор.цом/


Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]