Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Како поправити вишенаменски шлемски трактор

Приликом ремонта мултифункционалног шетачког трактора, прво је потребно обратити пажњу на припремни рад, углавном на проверу носних дијелова и куповину одговарајућих резервних дијелова. За систем хлађења мултифункционалног шетачког тегљача, температура резервоара за воду може се унапријед пратити. Ако се утврди да је високо, могу се појавити проблеми као што су блокирање цијеви или цијеви, цурење воде на прикључцима за горње и доње воде и слично.

Током пробног рада, уље мултифункционалног шина треба прво ставити на мрежу, а филтер грубих уља и фини филтер треба очистити да би се заменио филтер филтер како би се обезбедио квалитет подмазивања. После тога додајте уље у линију за маркирање у близини мерне палице. У овом тренутку трактор треба поставити хоризонтално. Затим полако окрећите стартно вратило дизел мотора све док показивач уља не показује одређени притисак. После два минута рада, поново проверите меру за мерење притиска након што зауставите пет минута.

У процесу прегледа система за довод ваздуха мултифункционалног шина, ваздушни филтер се мора периодично очистити, како би се осигурала повезивање заптивена, фаза вентила је подешена, квалитет вентила је заптивен, а вентил је земља. Проверите величину цилиндра, клипа, величине клипног прстена, утврдите да ли желите да замените. Када допуњујете систем за довод горива, обавезно додајте више од 24 сата горива. Истовремено обратите пажњу на чистоћу бачвара и уређаја за пуњење горива.

Осим тога, редовно се морају проверавати и одржавати преносни систем и управљачки механизам мултифункционалног шина. Конкретно, квачило треба увек бити чисто и без уља. Лежаји за закључавање квачила су подмазани мастима. Растојање између лежишта ослобађања и полуге за отпуштање је клиренс квачила. Вредност клиренса разликује се у зависности од модела. Обично се захтева да ручица управљачког механизма није мања од 5 мм када се одвоји од њене приањање и поуздано је да ослободи ручицу управљача како би се спојила са управљачком склопком.

Поред тога, кочиони систем мултифункционалног шина за ходање треба да остане осетљив и поуздан. У свакодневној употреби, избегавајте уље на плочи за трење како бисте спречили неисправност кочне кочнице. Препоручује се коришћење бензина за чишћење уља на плочи трења. У сваком тренутку проверите и подесите слободно кретање на педалу кочнице. Имајте на уму да је ход ходом кочнице конзистентан да би се избегла ситуација у којој се вишефункционални ходнички трактор отклања приликом нужног кочења.


хттп://ввв.цхангфутрацтор.цом/

Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]