Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Инсталација и технички захтеви обртног трактора Харвестер

Шетач трактора за шетање трактора је специјална машина за сакупљање кромпира. У стварном раду, машина се користи у комбинацији са шином трактором и углавном се користи за жетву кромпира и других подземних кромпира и шипова. Стопа повраћаја нето је већа од 99%, а стопа прекидања коже је мања од 1%. Уопштено гледано, продуктивност комбија за кретање шљунка трактора може досећи 2 до 3 ара на сат.

 

Упутство за монтажу за шетаче за шетаче:

Приликом инсталације и отклањања грешака неопходно је прво убацити зглоб доњег вешања осовине уређаја у рупицу држача ручице ручне машине како би причврстио пин. Након тога, горња рука носача је повезана са централним потезницом трактора, а дубина уређаја се може подесити окретањем централног потезног шипка, а подељени мењач је фиксиран на излазном вратилу трактора. Мењач за примену и дељени мењач кутије су повезани ручицом.

 

Технички захтеви за одржавање и складиштење шумских комбајна за кретање:

Пре свега, пре и након сваке употребе, опрема треба проверити како би се обезбедила чистоћа;

Друго, препоручљиво је провјерити причвршћиваче на различитим локацијама прије операције. Ако се пронађе омекшавање, затегните их у времену. Треће, проверите да ли се ротациони делови комбајна могу флексибилно управљати. Ако се пронађу абнормалности, Правовремено прилагођавање и резолуција;

Четврто, ако не користите дугачак комбајн за брање кромпира, треба обратити пажњу на одговарајуће складиштење, избјећи кишу и чак не контактирати киселе супстанце, како би се избјегла корозија. А сечиво треба подмазати.

 

Укратко, са напретком времена, разне врсте пољопривредне механизације су такође развијале брзо. Промоција коришћења ручних трактора и комбајна за кромпир такође је ефективно смањила оптерећење за већину корисника и значајно повећала ефикасност рада и бољи економски повратак.

 

Не само то, већ и перформансе и функција комбајна за кретање шумарских трактора стално се развијају и побољшавају. У будућности ће се постићи прецизнији и тачнији резултати рада. Пуна пуштања у улогу шетача трактора за кромпир ће помоћи у постизању заједничког напретка у економији, технологији и пољопривреди.

хттп://ввв.цхангфутрацтор.цом/


Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]