Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Главне карактеристике и главне компоненте Валкинг Трактора који подржавају ровокопач

Чињенице су доказале да је рововање Трактора за ходање добро, а жлеб се може сузити до 10 цм и дубина је више од 1,5 метара. Раван је равно и зид је стрм. Ручни и багери не могу отварати такав квалитет канала. Добро; а резни уметци и ланци направљени су од посебних материјала и процеса и имају дуг вијек трајања.

 

У поређењу са ручним и багерима, ровокопач Валкинг Трацтор има већу радну ефикасност и економске предности. Посебно у случају сужавања дубоких ровова, радни ефекат машине је израженији. Структура читаве машине је једноставна и операција је једноставна. Погодно је и лако одржавати.

 

Трактор за ходање који подржава ровокопач је углавном састављен од цилиндричне гуме, клипа, клипног прстена, прикључног шипка, поклопца прикључног шипка, мењача, ланца преноса и погонског точка. Заптивка главе цилиндра има отворе за уље, које морају бити поравнате са одговарајућим рупама за уље на тијелу и главом цилиндра, како би се избјегло трење механизма за расподјелу гаса на глави цилиндара због оштећења уља.

 

Главни поклопац за ношење и седиште за ходање на трактору за ходање који одговарају ровној машини су упарени, а треба их поставити у складу са одговарајућим ознакама. Немојте међусобно мењати или мењати смер склопа, како не би оштетили коаксијалност и димензиону тачност главног отвора кућишта лежаја. . Погонски точак ходачког трактора који одговара ровокопачу означен је стрелицом према горе и треба усмерити према смеру ротације гуме када се креће напред; ако не постоји ознака, погонски точак се види са задње стране локомотиве и његов "八" или "人" образац. Горњи део мора бити окренут према горе.

хттп://ввв.цхангфутрацтор.цом/


Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]