Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Главне функције пољопривредног шетачког трактора

Шетачи имају различите карактеристике употребе, тако да корисници могу да користе различите радове. На пример, приликом сетве, могу се користити два различита услова подршке. Прво је да користите тегљач са сјекачем за вучу. Друга је синхронизована сејалица ЗБГ 6А.

Међутим, приликом сјетве рада, лако је имати проблем са одступањем са тегљачом за шлепање. То је зато што висина инсталације главе сетве у смеру сетве није доследна или је асиметрична, тако да је склона склизнути. Да би се решио овај проблем, корисници требају унапријед провјерити технички статус опреме како би се осигурало да је инсталација врло конзистентна и да испуњава захтјеве агрономије.

Пољопривредници могу да користе и тракторе за шетњу за жетву. Приликом обављања бербе, обично се користи са комбајном 4ГЛ-130. Слично томе, у процесу бербе, због жљебова резача комбајна, правци су другачији или различити отпор може такође резултирати различитим висинама стабљика у жетви. У овом тренутку потребно је предузети мјере према специфичним разлозима.

При коришћењу трактора за шетање за радове на плочама, генерално, ради се са отварачем за мали диск на предњој или задњој страни. Обично се користи за копање у поља. Прије обављања радова отварања канала, боље је провјерити, исправити ножну плочу и рацк.

Поред тога, можемо користити и ходач за рад са одговарајућим пумпама и млачном машином за наводњавање и млатење, или да конфигуришемо одговарајуће приколице за транспорт између поља. У закључку, пољопривредни шлепачки трактор има широку примену у пракси, што може помоћи корисницима да реше различите проблеме.

хттп://ввв.цхангфутрацтор.цом/

Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]