Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Одржавање и чишћење трактора од 15 ХП Валкинг

Ако трактор за хлађење од 15 ХП не ради дуго, то ће бити низ проблема. Да бисте избегли проблем када га користите након дуго времена, предузмете мјере за одржавање 15-хиљног штедног трактора.

Боље место за постављање трактора од 15 КС је складиште, али не стављајте заједно са ђубрива и пестицида како бисте избегли корозију делова. Ако паркирате споља, треба да изаберете терен, суво и вентилирано место и покријте пластичном мулчом како бисте спречили механичко оштећење и корозију.

Пропустите трактор од 15 КС са дрвеним блоковима или опеком, што ће смањити оптерећење гуме до неке мере. У супротном, гума треба додати 10% ~ 20% ваздуха и често проверавати, често напумпати, избегавајте кратак ваздух.

常富拖拉机拼图水印.jpg

Уклоните прљавштину и уље са површине шлепера од 15 ХП, проверите, подесите и затегните све делове и вијке како бисте избегли опуштање и падање. Када заустављате коришћење трактора, испразните воду за хлађење, дизел моторно уље и моторно уље.

Када одржавате делове шлепера од 15 ХП, узмите одговарајућу количину уља за одводњу у доводну цев, окрените радилицу, чинећи уље причврстити клипом, клипњачем, цилиндричном облогом и вентилом. Уверите се да је клип треснут до тачке компресије, тако да опружни вентил, потисна шипка и остали делови неће изгубити перформансе након дуготрајне компресије.

хттп://ввв.цхангфутрацтор.цом/

Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]