Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Управљајте основним средствима пратећег трактора који подржава ротациону ручицу

Трактор за ходање који подржава ротациону ручицу је машина за култивацију која довршава орање и кочење са трактором. Распрострањен је због своје снажне способности пуцања у тлу и равне површине након орања. Такође се може исецкати и закопати испод површине. Корење је лако бушити и обезбедити добар слој за касније сјеме.

Правилна употреба и подешавање пратећег трактора са ротационим ручицом је важно да одржи своје добро техничко стање и осигура квалитет пољопривредног газдинства. Пре употребе проверите делове. Конкретно, проверите да ли је ротациони резач опремљен са обрнутим и причврсним вијцима и затвором за закључавање универзалног зглоба. Ако се проблем пронађе, треба га руковати на време и потврдити да је сигуран.

Када трагач за ходање подупире ротациону ручицу да би постигао унапред утврђену брзину, уређај може започети и полако спустити ротациону ручицу како би ротациони резач био у земљу. Када окретање тла не прекине снагу, ротациона руба се не подиже превише, а угао преноса на оба краја универзалног споја не сме бити већи од 30 степени, а брзина мотора се мора смањити. Приликом преноса парцеле или ходања на велике удаљености, снага ротирајуће ручице треба бити одсечена и подигнута на највишу позицију да би се закључала.

Потребна је и брзина којом је ходник опремљен окретном ручицом. Суво поље је пожељно од 2 до 3 км / х, а прикладна је употреба 5 до 7 км / х на култивисаном или ракнутом земљишту. Танака пољопривреда може бити бржа, али не превише висока.

хттп://ввв.цхангфутрацтор.цом/


Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]