Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Механичке и радне структурне карактеристике трактора за ходање на два точка

Трактор за двоточкасте кретање је мала категорија на трактору, али се може подијелити према различитим методама. На пример, може се подијелити на 2,2 киловата, 2,2 до 4,5 киловата и 5 до 13 киловата у зависности од величине снаге. Истовремено, двокрилни шетачи могу се подијелити и на тип погона, тип вуче и тип вучне силе у зависности од перформанси.

 

Међу њима, покретни трактор за двоточке, углавном се користи за ротациони рад културе; тип вуче се углавном користи за вучу пољопривредних средстава; модел двоструке намјене може се користити у комбинацији са ротационим култиватором, а може се користити и за помоћ алатима за пријевоз или приколицама за транспортне операције. Подјела производа додатно је проширила њихов опсег примјене, а такође се повећава и вриједност двотактних ходника.

 

Да би се побољшали услови рада возача, двокрилни шлепачки трактор додаје 1 до 2 помоћна точка и инсталира седишта да постану трактор за јахање; карактеристична је чињеница да су и погонски котачи и ротирајуће компоненте за култивацију уграђени на погонске вратиле, могу до тла и кретати напред истовремено.

 

Трактори за ходање на два точка обично се састоје од рама, електране, погона возача, уређаја за путовања, управљачког система, кочнице и управљачког механизма. Користе се многобројни хоризонтални једноцилиндрични дизел мотори. Снага мотора се преноси са клинастог појаса на погонски погон, а брзину снаге управља квачилом.

 

Када раде двотактне тракторе, снага се преноси на трансмисију кроз кућиште за пренос ланца, а сви су инсталирани у преносном средишту, централни пренос, коначни мењач, управљачки механизам и кочница. Овде је мењач усмјерен, а позиције зупчаника се случајно разликују. Снага која се преноси кроз зупчанике се преноси са средишњег погона и коначног погона на погонске точкове са обе стране. Управљачки механизам користи квачило чељусти или бакарну квачило.

 

То су механичке структуре двокрилног шетачког трактора, а његова управљачка структура је монтирана на ручном раму ради контроле гаса, промене брзине, управљања, кочења и излаза снаге. Снага се директно излази из вратила излазне снаге или из мотора кроз зупчанике.

 

У циљу задовољења потреба операција пећи, уређаји за пјешачење су такође обезбеђени у двоколесним шумарским трактором. Поред гума, опремљен је разним гвозденим радним колом и опремљен са задњим точковима. Задњи део има транспортни точак и точак за култиватор. Први се користи да подржи тежину која помаже управљању. Ово се користи за подешавање дубине култиватора. У операцијама с површинама на пољу, санке се могу заменити.

хттп://ввв.цхангфутрацтор.цом/


Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]