Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Перформансе и функција приколице Трактор

Тзв. Траилер Валкинг Трацтор се углавном односи на пољопривредна возила која су користила за транспорт материјала и пратећа трактора. Тис производ је широко прихваћен у руралним подручјима Кине као начин механичког транспорта. Обично се мале шетаче са приколицама користе за кратки или теренски транспорт у руралним подручјима како би се задовољиле потребе малих пољопривредних радова.

А приколице са тракторима са великим и средњим трактором могу се користити у природи, градовима и руралним путевима, који могу у потпуности искористити тракторе. За разлику од тога, стопа потрошње горива је слична или нижа од аутомобилског возила на шљунчаној цести и блатњавом путу. На тврдом путу је већи од аутомобила.

6.jpg


У различитој примени, носивост Траилер приколице се разликује; ово је да испуни захтеве различитих материјала. Површина и запремина универзалног колица су већа. Неки одељци су подељени у горњи и доњи слој, који се могу раставити. Осим тога, његова конструктивна снага и смањење вибрација су углавном дизајниране према брзини вожње од 30км / х.

Потребно је напоменути да је за сигуран рад и максималну ефикасност транспорта неопходно да се приколица подудара са Валкинг Трактором. А уређај за вучу треба безбедно повезати без смањења приањања погонског точка трактора. Поред тога, тип кочионог система треба одговарати и перформансе кочења испуњавају захтеве транспортног одјела.

Осим тога, сигнално светло које је конфигурисано у систему трактора, као што су управљачки индикатор, светла за кочницу и лиценцне сијалице, треба да буде конзистентан, систем хидрауличног самопражњења може нормално радити испод номиналног оптерећења, перформансе вуче и трактора оптерећење може одговарати услове земљишта.

хттп://ввв.цхангфутрацтор.цом/

Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]