Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Избор производа, складиштење и одржавање шетачких трактора

Када купујете ручне производе за трактор, прва ствар коју треба провјерити је квалитет производа, укључујући квалитет боје на поклопцу и квалитет производње сваке машине. Површина боје је светла и равна, са или без цурења, лупљења, пилинга и раста. Проблеми као што су рђа, и да ли су спољни делови нетакнути и у нормалној употреби. Заварени део такође треба прегледати како би се утврдило да ли је завар стабилан и чврст, са или без пукотина. Друго, треба проверити да ли су инструменти и сијалице потпуни и ефикасни и могу се нормално користити. Поред тога, неопходно је проверити сваки управљачки механизам, било да постоји проблем, као што је судар у картици, а ако је потребно, може се проверити и операцијом.

Складиштење и одржавање шетачких трактора

(1) Место складиштења или мјесто складиштења трактора за ходање са 12 коњских снага је боље изабрати у затвореном простору, али нема корозивне супстанце или гаса, како би се спречило рушење ручног трактора и утјецај на употребу. Ако се може само складиштити на отвореном, требало би да изаберете високо лажно, суво и вентилирано место и покријете га пластичном тканином и другим покривачима како бисте спречили да буде изложен киши и рђи.

(2) Приликом складиштења ходачког трактора, користите дрвене стубове или зидове како бисте га умањили како бисте смањили оптерећење гуме. Ако није обложена, гуме ће се највише повећавати, обично 10% -20%. Увек проверавајте гуме за било какве абнормалности или проблеме.

(3) Пре складиштења трактора за ходање од 12 КС, темељито га очистите и очистите и очистите уље. За важне делове возила треба радити подмазивање и одржавање како би се осигурао вијек трајања.

хттп://ввв.цхангфутрацтор.цом/


Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]