Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Разумно прилагођавање различитих параметара машине ротационих ручица самоходног погона

Ротациони рудник са самоходним стазом мора прилагодити све аспекте прије почетка рада. Први корак је подешавање дубине ротирајућег ручице самоходног погона. Генерално гледано, радна дубина ротирајућег крмача не би требала бити мања од 10 цм, а ротациона крмача са самоокидачем прилагођава дубину култивисаног земљишта тако што мења висину ротирајућег крила.

Други корак је подешавање нивоа ротирајуће ручице на самосрчају. Да би се обезбедила иста дубина окретања са обе стране, неопходно је проверити да ли је растојање између две стране оштрице исте. Ако је растојање од тла недоследно, потребно је прилагодити две ротирајуће ручице. Бочне потезнице све док растојање између ротирајућих ножева са обе стране није исто.

У трећем дијелу, угао погонске осовине ротационог ручице за самосједну стазу треба прилагодити тако да се погонско вратило и универзални спој ротирају глатко. Када се прикључи ротирајућа ручица самоходног грејања, измерите растојање између две стране ротирајућег ручице и задњег точка како бисте утврдили да ли је угао између погонске осовине и правца кретања исти. Ако угао није равномеран, подесите потезницу ротирајуће ручице како би се окретало у најопаснији радни положај.

хттп://ввв.цхангфутрацтор.цом/


Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]