Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Разумна употреба пољопривредних трактора

Када послује пољопривредни трактор, неопходно је не само обављати разумне операције засноване на стварним оперативним условима и условима земљишта, већ и да спроводе одговарајуће инспекције и прилагођавања. Заправо, у одржавању пољопривредних ручних трактора, провјеравање и прилагођавање величине фитинга на вријеме како би се осигурала релативна позиција дијелова и компоненти од великог је значаја за њихову употребу.

Ако не радите исправно приликом прегледа, подешавања и затезања, може доћи до неких нежељених појава. На пример, ако се релативна позиција промени, постојаће ударац који ће убрзати хабање пољопривредних трактора. Када се осовина задње осовине и друга осовина пријеноса не одржавају у вертикалном положају, мјерење великих и малих зупчастих зупчаника није тачно, а не само нагло се погоршава већ и зупци. Поред тога, лоше причвршћивање конектора у њему и неуспјех провере инспекције и затезања на вријеме, такођер ће узроковати отпуштање склопа склопа система и компоненти, што резултира повећаним хабањем.

То јест, уколико се динамичко уклапање повећава или статичка стезна сила слаби и достигне одређени степен, перформансе парења система ће бити уништене и трошење делова ће се погоршати. Због тога је веома важно провјерити увјете причвршћивања и прилагођавања различитих дијелова трактора на вријеме.

Истовремено, строго поштују и оперативне процедуре за пољопривредне тракторе. Као корисник, неопходно је овладати технологијом безбедног рада ове машине и инсистирати на покретању машине по потреби. Након почетка, температура воде не достигне 40 ° Ц без стартовања, а температура се одржава на око 80-85 ° Ц без оптерећења мање од 60 ° Ц. Не би требало да се покреће без оштре енергије, не повећавајте гас, немојте брзо оштри, не отворити "болесни" аутомобил, без преоптерећења и других основних захтева.

Заправо, у погледу рационалне употребе пољопривредних трактора, требало би урадити "четири послова" и "три без посла". Другим речима, приликом рада на пољопривредном тракторику потребно је проверити причвршћивање сваке компоненте; да ли слушати абнормални звук сваког ротирајућег дела; да посматра инструмент; да га одржи. Нема добре одржавања, нема посла; неуредни звуци, без посла; без провере, без посла.

хттп://ввв.цхангфутрацтор.цом/


Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]