Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Поправка и одржавање шине трактора

Прилагођавање времена испоруке горива дизел мотора помоћу уљне пумпе са једном клипном уљном пумпом уља високог притиска се користи за повећање шетачког тегљача

Смањите бртву за постизање. Уљна пумпа замењује нову машинску пумпу за уље или доњу равнинску осовину, понекад се сусреће са унутрашњим и спољашњим вратом ротора машине и са доњим равнином осовине мале Гроове координације (због недовољне дубине удубљења вратила), затегните пумпа за уље, осовина ротора вратила осовине мртве равнотеже, у овом тренутку може повећати одговарајућу заптивку, следећа ротација оси ротације је слободна. Главна поклопац лежајева замењен је новом радилицом, плочом вретена или главним поклопцем лежајева, а понекад и превише јаком феноменом коленастог вратила, када ручни погон, без аксијалног размака, можете додати главну покривачу лежаја. Може се додати теснила дебљине 1мм између клизног диска и потисног лежаја. Понекад је гумица превише густа, изгледа да повећава гас, а не до одговарајуће брзине, треба да буде прикладна за смањивање дихтунга. Поклопац главе цилиндра може бити због грешке у лијевању, а понекад нови поклопац цилиндра, глава декомпресије вратила ће бити улазна врата за горњи притисак, што доводи до цилиндра без силе компресије. Ова ситуација се може решити повећањем поклопца цилиндра.


Заптивка на шасији се повећава или смањује

У стварном раду кућишта погонског точка, када је замењено ново погонско вратило или лежајно лежиште, погонска осовина је сувише чврста, поготово затезни ваљкасти лежај, а горњи притисак је оштрији. Треба бити опремљен одговарајућом дебљином заптивача седишта лежајева, колико да повећате јастук на главу за вучу без аксијалног клиренса, ручним управљачем на руку, погонско вратило за притисак и окретање се може слободно окретати. Нека опруга, заптивни прстен мењача у променљивој брзини за позиционирање, дуго радно време, пролеће постаје краће и мекше, или мали број поломљених, феномен аутоматског искључивања. У случају немогућности куповине новог пролећа (заправо, понекад не мора се купити нови), може бити у рупици за позиционирање вилице на дну малих подлога или са фином тканином како би се гњечили у мали круг потиснути у , тако да извори незнатно изнад позиционог отвора, настављају да користе добре резултате. Осовина виљушке је обложена за куповину новог пара променљиве брзине, обрнутог блока или осовине са два или три смене виљушке, понекад са краћом или дужом осом, позиционирање жлеба на вратилу и одговарајући офсет. Дуже време се може сивати или брушити на дужи део точкова, али вратило вилице треба поставити на калибрацију каросерије мењача, одредити пилу која се креће. Положај Гроове одступа од одговарајуће опреме, односно када се челична кугла за лоцирање налази у утичницу за лоцирање, а зупчаник није у потпуности повезан са мрежом, сила ће се аутоматски скренути.


Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]