Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Захтеви за селекцију приколица за приколице

Приликом подизања приколице за приколицу, прво треба да изаберете висококвалитетни брендирани производ, што је важно. Ако је тежина иста, тежина приколице ће бити боља. Друго, тело би требало да буде у реду, морају да постоје знакови за вожњу и осветљење, четири угла су комплетна, а гасни спојеви и електричне главе трактора за шетање треба да буду поуздани и лакши за кретање и висење.

Када се користи трактор за ходање, потребно је да се укључи у трактор. Приликом покретања, оптерећење не прелази 80% границе, а брзина ради на средњој брзини. Такође, посматрајте нормалну температуру сваког дела лежишта и причвршћивање грамофонске табле, листова опруга и точка. Степен причвршћивања комада је затегнут једном на сваких 30 ~ 50 килограма, а може се затегнути три пута.

Тракторска приколица за ходање треба да глатко ради, са уређајем за пригушивање листова, кочница би требало да буде поуздана и испитивање без оптерећења се може извршити приликом избора; лежај осовине треба да буде чврста; главни делови лежаја, кочнице, точкова и других делова треба да буду високо генерализовани. Главни параметри требају бити у складу са стандардним захтевима.

Када се приколица за вучу окрене 90 °, не би требало да омета трактор; када је потпуно напуњен, трака за вучу треба држати паралелно према тлу и мало виша испред, чиме се осигурава да се приколица за вучу може боље користити са трактором. Постизање задовољавајућих резултата.

хттп://ввв.цхангфутрацтор.цом/


Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]