Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Руковање и премештање приколица за приколице

У процесу померања, када се услови оптерећења и пута промијене, када се промене услови оптерећења и пута, потребна је промена силе вуче или брзине вожње. Може се остварити померањем зупчаника. Пре померања ручица кочнице квачила брзо се помера. Повуците у положај "искључено". Обуците ручицу мењача у жељени положај, гурајте га са леве стране за мању брзину и повуците је удесно за високу брзину преноса. Полако спојите квачило и трактор ће добити одговарајућу брзину.

Управљање приколицом за тегљач се углавном остварује манипулисањем левих и десних ручица за руковање током рада. Код окретања, гаса се прво мора смањити, а затим се смањује брзина вожње, а затим се десна десна управљачка ручица. Скрените десно. Причврстите леву управљачку ручку и окрените лево.

Урадите мало подешавање правца у правоугаоној вожњи приколице за ходање, без притискања управљачке ручке, само потисните оквир рамена. Када је опремљен вожњом, гурните десну педалу стопала напред, окрените трактор на десно, гурајте леву стопалу педала и окрените трактор лево.хттп: //ввв.цхангфутрацтор.цом/


Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]