Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Сажетак селекције и набавке шетачког трактора

Као корисник, веома је важно одабрати одговарајући шлемски трактор. Онда ћемо вам са собом поделити неке напомене о куповини шетачког трактора. Пре свега, треба обратити пажњу на квалитет изгледа, укључујући превлаке и друге делове. Обично је боја светла и равномерна за квалитетан производ, а не постоји проблем попут цурења, пилинга или рђе.

Не само то, сви спољашњи делови квалитетног шетачког трактора су у добром стању. У међувремену, површина сваког ливења је глатка и не би требало да има било какву ману, као што је пукотина. Сви шавови за заваривање су релативно равни и чврсти. Осим тога, морамо обратити пажњу на мотор и тијело, главу цилиндара мотора, пумпу за уље високог притиска и конектор за уље, погонски точак, рацк и мјењач. Такође, уверите се да су све везане везе безбедне.

Друго, важно је провјерити да ли инструменти и лампе трактора за ходање могу поуздано радити. Прво можете отворити ручицу за декомпресију мотора, а затим нежно покренути мотор и приметити да ли показивач притиска уља или други индикатор притиска уља има пребројавање. Такође, обратите пажњу да проверите да ли сваки оперативни механизам може исправно и поуздано радити.

Треће, такође треба размотрити могућност безбедности. У овом случају препоручује се да изаберете потпуно опремљен модел. Ово укључује сигурносну заштиту за почетак канџе, осовине за погон, погонских точкова, замајаца, појаса за вожњу и издувних цијеви. Што је сигурније, удобније и сигурније.

Коначно, након коначног избора одговарајућег модела, важно је провјерити приложене техничке документе и ставке и потврдити да је сертификат у складу са бројем уређаја.

хттп://ввв.цхангфутрацтор.цом/

Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]