Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Технички захтеви за комбајн за кромпир

Сама жетва кромпира је под ограничењем раста кромпира, у процесу сакупљања кромпира који се лако може ископати не чисти, више земљишта, поломљеног феномена чипса, како би се побољшала оперативна ефикасност, повећала економска корист, комбајн за кромпир би требао имати сљедеће технички захтеви:

1. НЕТ стопа копања: Да би се прилагодили агрономским увјетима садње кромпира, дубина копања комбајна за кромпир би требала бити у стању да потпуно ископа све кромпере, а не би било нарушавања кромпира.

2, брзина кромпира Минг: Комбајн за кромпир треба да има добар механизам за одвајање, може да раздвоји чипс за чипс и земљиште, а одвајање чипса и даље се транспортује назад како би се олакшао ручни пицк-уп посао, комбајн за кромпир би требало да буде добар за брзину кромпира, не би требало да се појави на тлу окруженом феноменом кромпира.

3, Продуктивност: Комбајн за кромпир је да смањи интензитет рада, да побољша продуктивност, благовремену жетву, тако да операције кромпира треба да имају одређену брзину рада, максимизирају продуктивност.

4, стопа краха: жетва кромпира би требало да покуша да смањи губитак коже кромпира, повреде реза, степен оштећења треба да буде мањи од 5%.

Комбајн за кромпир треба да минимизира потрошњу сопствених услова рада, да има ефикасну брзину жетве, да би могао да спроведе жетву.


Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]