Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Предности ротационог култиватора гусенице

Као циркулација земљишта, рурална изградња, породична пољопривреда и велика обрада, чинећи све већу потражњу за великом пољопривредном машином. Пољопривредници захтевају више модерних пољопривредних машина. У овом тренутку креира се ротациони култиватор.

 

Ако су традиционални трактори на точковима ефикаснији, њихове велике гуме могу озбиљно оштетити блато, што проузрокује цурење, што није погодно за заштиту пољопривредних површина. Ротациони култиватор је различит, користи механизам за ходање гусеница, принцип вожње трактора, користи три независне суспензије, оригинално стварање, такође је функционална интеграција различитих пољопривредних машина, комбинује предности свих врста модела.

 

Ротацијски култиватор за гњечење је лаган, а површина за контакт са земљом је велика, што надокнађује недостатак перформанси тракторског точка у пољу за пање. Са дизел мотором као покретачком снагом, могу се користити различити алатни алати или лопатице за ротационо орање.

 

У заједно, Ротацијски култиватор за кукуруз карактерише једноставна структура, вишеструка функција, висока ефикасност, практичан рад и добре перформансе за полно поље. Цела опрема обухвата кућиште, снагу, шасију за ходање, склоп мењача, ротациони култиватор, монтажу лопатица, блатобран, хидраулику, електрични систем и друге делове. Може учинити ефикасно култивисање пољопривредног земљишта.

 

Хајде да сазнамо о техничким параметрима Цравлер Ротари Цултиватор. Њена пратећа снага је у основи 30-75КВ. Потрошња горива не прелази 17.63кг / х; површина стварне обраде је око 300-2300мм, а дубина може бити више од 8цм, што може задовољити дневне потребе.

хттп://ввв.цхангфутрацтор.цом/

Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]