Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Примена двоколесног шлепа у пољопривредној производњи

Иако се чини да је Трактор са двогом точком мали трактор, његова употреба је веома велика. Не може се користити само за операције орања и сетве, већ може играти важну улогу у пољопривредним берзанима, рововима, наводњавању и млатењу, као и транспортним операцијама.

 

Када двогодишњи шлем за вучу повуче двоструки ударац једним бочним погоном, налази се на необрађеном земљишту, а други точак је у бразди. Коефицијент адхезије између два точка и земља је различит, а оброк за клизање је другачији. Машина се често преусмерава у једном правцу. У овом тренутку, два причврсна завртња могу се олабавити, продужетак лијевог подешавајућег завртња се може краћи краћи, а продужетак десног вијака може се окренути дуже. Док се ослобађају наслони за руке, трактор се може нормално путовати дуж зида рова.

 

Пре него што употребите педалу за двоточке, да бисте урадили сетву, техничко стање машине за сетву треба пажљиво проверити, а ротациони раоник треба да буде конфигурисан и инсталиран по потреби. Глава сетве треба симетрично конфигурисати. Осигурајте да висина инсталације буде конзистентна и агрономска, тако да машина може ефикасно избјећи неуспјех током процеса сетве.

 

Генерално, двоосовински ходачки трактори су углавном опремљени са предње или задње монтиране мале копаче, који се користе за копање возних терена. Прије започињања рада обратити пажњу на проверу и исправљање главе и рамова сечива; у исто време, ротациони резач треба правилно поставити, а позиција главе сечива треба пажљиво подесити. Пронашли смо да се растављени раоник, неуспешни, одмах заустави мотор, замени делове.

 

Поред тога, тегљач за двоточке може се опремити и са пумпом и осовином. Ремен за затезање дизел мотора повезује водену пумпу или пољу, ау зависности од ротације дизел-замајца, пумпа за воду или осцилатор се може користити за наводњавање и гребање усјева као што је пшеница.

 

Осим тога, двотактни трактори са приколицама могу да обављају и теренски транспорт и друмски транспорт. Трактор за шлепање од 12 коњских снага опремљен је једнимосковним малим приколицама од 1 тоне. Максимално оптерећење је 1 тона. Возачи који учествују у операцијама друмског саобраћаја морају проћи испитивање одељења за локални саобраћај и издати возачку дозволу пре вожње.хттп: //ввв.цхангфутрацтор.цом/


Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]