Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Карактеристике бицикла за шетач трактора

Трактор за шетач се користи са шином трактором. У практичном случају, бочни трактор за шетаче има предности високе ефикасности производње и практичног рада. Ова машина не само да има функцију ротације, већ такође може да се баци и гребен.


1.jpg


Због својих карактеристика, у стварној примени, људи углавном користе бункер да би се срушио и гребен на сувом. Посебно за воћњак, чајну башту, поврће, кикирики и друга поља за пољопривреду, ова машина показује своју предност.


Корисницима је веома згодно користити дилер. Машина може завршити копање, прекривање тла, одлагање и рвање одмах на слободном тлу. А за пустињу или тврду земљу, уопштено, прво уземљите земљу, а затим се баците.


2.jpg


На основу конкретне примене, можемо то сазнати, трамвај за шетачким трактором има добар резултат. Његова дубина може да достигне 40цм до 50цм, а ширина је између 20цм и 40цм и може се конфигурисати ножеви према захтеву корисника.


Не само то, бочни трактор за шетаче има добру прилагодљивост. Без обзира да ли је брдско или равно, суво поље, печено поље, шупе, воћњаци или чак уско поље, добро функционише.


2.jpg


У овом тренутку, дес игн анд маке оф бункер за шетач трактора је оптимизирао и побољшао своје радне перформансе и безбедносне перформансе. Данас је бочни трактор за шетаче сигуран и погодан.


Сродних производа:

хттп://ввв.цхангфутрацтор.цом/дитцхер/дитцхер-фор-валкинг-трацтор.хтмл


Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]