Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Дизајн и ефикасност рада ручног трактора на фарми након ротације

У процесу израде трактора за шумарство, усвојен је дизајн ротационог руда, додата је ојачана шасија и познати бренд мотор. Комбинација Тројице је погоднија за животни век мале ротационе ручице у руци. И квалитет је и даље веома стабилан. Машина углавном има 2-3 му земљишта, а почетник је углавном 1,5-2 му / сат. Она је ефикасна и трајна. Прави предности омогућавају кориснику да подржи вучу и вожњу. Структура је компактна, издржљива и поуздана, флексибилна у раду, добра у пролазности и опремљена јахачом опремом.

Пољопривредни ручни трактори су више коњске снаге и ефикаснији и погоднији су за употребу у површинама за пијесак иу воћњацима, повртним баштама, повртарским вртовима и брдовитим подручјима када се користе. Орање, ротационо полирање, ротационо полирање, рововање, сетва, транспорт и друге операције могу се обављати одговарајућим пољопривредним додацима и додатком. Такође се може користити као покретачка сила за фиксне операције, као што су наводњавање, наводњавање прскалица, млатење, млевење и прерада хране.

Структура тракторске шетаче је једноставна и компактна, и лагана и флексибилна, лагана, поуздана у употреби, погодна за одржавање и добра у проходности. Машина се широко примењује у воденим и сувишним операцијама у равним планинским подручјима и брдовитом подручју, а може се користити за орање, ротациону обраду, сакупљање, сетву, полирање, пумпање итд. Са одговарајућом пољопривредном машином; трактор се може вући за превоз на кратке удаљености, и опремљен осветљењем за вожњу ноћу.


Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]