Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Развој тржишта трактора

Показује да је тржиште трактора у Кини у току 2010. године без проблема, и представља мноштво нових карактеристика. Укупна индустријска производња и приходи од продаје достигли су 34 милијарди 813 милиона јуана и 40 милијарди 23 милиона јуана, респективно. Истовремено, вриједност испоруке извоза наставила је да одржава снажан раст, домаћа тржишта великих и средњих трактора захтијевају наставак високог учинка, али се стопа раста успорила, потражња се наставила проширити на правац великих коњских снага. Мало тржиште трактора наставило је да расте у двоцифреном домету.

Са друге стране, тражња на тржишту у сваком региону је неуједначена, конкуренција бренда је све оштрија, а концентрација тржишта се додатно побољшава. Међутим, у поређењу са развијеним земљама и регионима као што су Европа и Америка, степен засићености није постигнут. Поред тога, структура и перформансе производа уназад често представљају проблем трактора у Кини. Потребно је побољшати ниво технологије. У међувремену, проблеми квалитета изазвани тржишним поремећајем и неуређеном конкуренцијом такође показују да је потребно побољшати квалитет производа у Кини.

Из захтјева националне развојне стратегије пољопривредне механизације, развој пољопривредне механизације у Кини је у средњој фази, механизовани ниво прихода од пољопривреде од нешто више од 50%, према мишљењу Државног вијећа о убрзању пољопривредне механизације и пољопривреде брза развојна индустрија машина, до 2020. године, Кина прихода од пољопривредне производње свеобухватне пољопривредне механизације на више од 65%. Другим ријечима, у овом тренутку, развој индустрије пољопривредне механизације у Кини и стратешких захтјева за развој пољопривредне механизације, и даље постоји велики јаз. Као извор енергије пољопривредних машина, тржишна потражња трактора је и даље веома велика.


Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]