Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Карактеристике класичног шетачког трактора

Класични ходачки трактор је компактан у структури, није само јак, издржљив и поуздан, већ и флексибилан и једноставан за руковање. Поред тога, класични шлемски трактор има јаку коњску снагу и високу ефикасност, што може задовољити различите пољопривредне услове. Због тога је популаран међу многим корисницима.

У практичној примени, заједно са осталим алатима за оквире, можемо користити класични ходнички трактор, како бисмо урадили плуж, ротацију, бушење, сејање, транспорт и друге послове. Поред тога, машина се такође може користити као покретачка сила за фиксне операције као што су наводњавање одводњавањем, наводњавање, прскање, брушење и прерада хране.

До сада је класични шлепачки трактор био у могућности да испуни захтеве у различитим областима, било да је то планинско подручје, равно или чак брдовито подручје, сухо или пијесно поље. Са различитим причвршћеним алатима, шлепачки трактор може довршити различите послове. Такође се може користити за вучу приколица као превоз на кратке удаљености. Ако је опремљен осветљењем, може се возити ноћу.

У принципу, класични ходнички трактор се широко користи за многе предности. На пољу пољопривредне механизације, класичан ходачки трактор игра важну улогу, која пружа практичну помоћ корисницима.

Сродних производа:

хттп://ввв.цхангфутрацтор.цом/валкинг-трацтор/дф-типе-валкинг-трацтор/дф-12-12хп-цхаин-дриве-валкинг-трацтор.хтмл

blob.png

хттп://ввв.цхангфутрацтор.цом/

Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]