Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Обртна, ротациона плетеница и обрађивани радови које је урадио Валкинг Трацтор

Са популаризацијом и механизацијом пољопривредних широм света, време је да обратимо пажњу на широку употребу шетачког трактора. Трактор за шетање може да постигне орање, ротацију и жетву.

 

Трагач за шетњу може да реализује плугове:


Када шумарски трактор ради са једним двоструким оштрим пљоснатором, једна страна погонских точкова је на обрадивом земљишту, друга страна је у бразди, коефицијент адхезије два точка између земље је различит, а стопа клизања такође су различити, што доводи до одступања. За тегљач за шетњу типа ДФ-12, може се подесити вредност празнине између два подешавајућег вијка и између прикључног рама, 1,5 мм за једноглавни двосмерни оклоп типа 681, 5 мм за тип 1ЛС-220.

 

Док је у орању, ако је трактор за ходање десна страна одступања, у овом тренутку треба обратити пажњу да ослободите два причврсна завртња, а затим извуците кратки делови лијевог регулационог вијка, причврстите дугачак дио десног вијака све док трактор за шетање не може нормално да вози када се искључи са ручицама.

IMG_0215.jpg

Трактор за ходање може радити на ротационим радовима:

 

Проблеми који могу проузроковати одступања у моменту када шумарски трактор ради на ротационим радовима. Замењен је облик репног точкова, вратило репа није монтиран у правом положају, а на задњем точку се деформише, носи оштећење или озбиљно хабање, оштрице се не монтирају, прелом и падну.

 

Када се одступање деси са шином трактором, у то вријеме мора обратити пажњу на специфичну ситуацију на одговарајуће делове, а затим исправити, поправити, поново саставити или замијенити. Затим, када се користи ходачки трактор, пре него што решите проблем са одступањем, не треба користити квачило управљача да би се исправио, што значи да користите ручице са потисном палицом да бисте их опоравили.

хттп://ввв.цхангфутрацтор.цом/

Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]