Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Куповина шетачког трактора

Приликом одабира шетачког трактора, прво треба обратити пажњу да провери изглед квалитета, укључујући квалитет премаза и квалитет различитих делова производње. Боја мора бити светла и равномерна без цурења, пилинга, лупљења и рђања, а спољни делови неоштећени. Површина сваког ливења је глатка, без пукотина, варни слој треба да буде равна, чврста; За мотор и тело попут мотора, поклопац цилиндра мотора, пумпа за уље високог притиска и споја електричног кола, погонског точка, оквира и мењача и друге важне делове да би проверили да ли су повезани завртњи комплетни и поуздани, не могу имати озбиљно уље за цурење. Друго је да видимо да ли су инструменти и сијалице потпуни и ефикасни. Може се користити за отварање траке за притисак мотора, полако мењајући начин рада мотора, погледајте показивач притиска уља или други индикатор притиска уља нема приказа пораста притиска. Провера рада механизма нема феномен судара, операција је ефикасна и поуздана. Када се ручица квачила гурне у "одвојену" позицију, раздвајање би требало бити темељито; у положају "комбинације", не би требало да буде клизања; у положају "кочења", сила може да се користи за померање ротације гума како би се проверило да ли је кочница ефикасна и поуздана. Полуга за премештање у висећој опреми треба да има јасан осећај, не би требало да буде додирне картице, да се прекине са тешкоћом или да се повуче појава, у стању заустављања главне ручице мењача може бити само из празне позиције да се виси или не више од два блока, у шетњи се не може аутоматски уклонити или неуредно блокирати. Проверите квачило, прекините везу, главну спојницу постављену у зглобну позицију, померите ручку, погонски точак може бити лаган за покретање, ослободити прекидач на ручку платформе, а затим осећати потешкоће гурања. такође може бити лево и десно да се провери, притезање са стране ручке, можете се окренути супротно.


Стартни мотор покреће инспекцију. Пре покретања мотора, проверите моторно уље, висину подмазивања уља за мазање и да ли има горива и воде за хлађење. После свега нормалног, може започети, провјерити почетак мотора је тешко. Након што мотор ради глатко, посматрајте боју издувне цеви да бисте испразнили дим. Нормално деловање дизел мотора Фумосоросеус је безбојно или светло сиво. У процесу рада обратите пажњу да слушате рад компоненти без абнормалног звука. Руко-вучно управљање је флексибилно, кочење је поуздано. Покрените 10 минута или тако да проверите уље из цурења.


Безбедносна заштита ручног вуче подразумева личну безбедност руке и других људи. Препоручује се да корисник у потпуности изабере уређај за заштиту. На почетку канџе, вратило за погон, погонски котач, замашњак, преносни појас, издувна цев и други делови безбедносне заштите, као и у резервоару, као што је очигледна локација сигурносних упозоравајућих знакова причвршћених на руку , може се рећи да има сигурност, може омогућити корисницима да буду сигурни да је модел.Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]