Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Управљање и повезивање Донгфенг Валкинг Трактора

Због многих предности Донгфенг Валкинг Трактора, многи потрошачи воле на тржишту. Поређења ради, Донгфенг Валкинг Трацтор је мале величине, лагана тежина, једноставна структура, истовремено има добру прилагодљивост на различито земљиште и стога постаје важан алат за теренски рад и друмски транспорт.

У практичној примени, да ли Донгфенг Валкинг Трацтор може остварити своје максималне перформансе зависи од способности корисника за рад. Генерално, када радите на терену, због споре брзине, није лако имати несреће. Док у друмском саобраћају; обратити пажњу на проблеме управљања и повезивања.

DSC_0950.jpg(新).jpg

Прво, проблем управљања: у ствари, управљачки систем Донгфенг Валкинг Трацтор има две главне компоненте, оквир за наслоне и управљачку квачило. Управљачка спојница обично прихвата круту причврсну рупу, која је уграђена са обе стране средишњег погонског механизма у кутију за пренос и контролише управљачу испод рукохвата. Док је у употреби, обратите посебну пажњу на управљачки проблем током спуста. Ако желите да се окренете са једне стране, држите је на другој страни управљача. На пример, када треба да окренете лево, рука мора да се држи десном управљачем како би се окренуо.

Још једна ствар је проблем повезивања. Обично се веза између локомотиве трактора и канте постиже преко прикључног чепа. Овај спојни прикључак игра важну улогу у безбедности вожње. Да би се обезбедила сигурна употреба, корисници треба редовно провјеравати током кориштења Донгфенг Валкинг Трактора како би се осигурало да дијелови прикључка буду у добром стању. На овај начин ће бити у стању да постигне одличне перформансе Донгфенг Валинг Трактора.

хттп://ввв.цхангфутрацтор.цом/

Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]