Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Структурна композиција и изванредне карактеристике ровокопача за шетаче

Трактора за ходање у складу са рововима је високо ефикасан и практичан ровокопач, који се углавном састоји од електроенергетског система, система за смањење брзине, система преноса ланца и система за раздвајање тла. Након што дизел мотор пренесе ротацију на квачило кроз појас, путни мењач, преносна вратила, задња осовина и слично се покрећу да реализују напред или назад линијско кретање ланчаног ровова.

Компоненте трактора за ходање који подржавају рововину укључују компоненту преноса, склопку склопова, глодалицу за сечење, уређај за подешавање дубине, склоп рама, уређај за затезање точка, управљачки механизам, заштитник појаса и плоча за поделу који Рам је заварен челика и челичног канала, који у прошлости мења тежину кућишта од ливеног гвожђа и замењује конвенционалну круту квачило типа чељусти са фрикционом квачилом са тлачном плочом да би квачило постало глатко.

企业微信截图_20180813134335.png

Поред тога, тегљач који одговара рововима користи ровокопач, а уместо преноса ланчанице користи се и тракасти транспортер, а између подконструкције оквира и траке за држање трактора за држање трактора уграђена је плоча за поделу, тако да цела машина има мали волумен и тежину. Корисни модел има предности високе чврстоће и добре употребне перформансе и широко је применљив на одводњу јарка у пољу земљишта различитих услова, покривне врсте пиринча и пшеничног но-тиллаге сетва.

хттп://ввв.цхангфутрацтор.цом/


Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]