Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Структура мини руда

Мини ручица користи главну снагу бензинских мотора или малих дизел мотора. Његове карактеристике су мале тежине, мале величине и једноставне структуре. Оваква машина се широко користи у брдовитом, сувом, плодном пољу, равнинама и планинама и тако даље.

Мини рудник се може користити за пумпање, прскање, генерисање електричне енергије приликом усклађивања са сродним средствима. У одређеној мери може се упоредити са приколицом за превоз на кратке удаљености. Мини рудник се може слободно користити на терену, што олакшава корисницима да користе и чувају, чиме се избјегава тешкоћа у којима велика пољопривредна механизација не може приступити у планинско поље. То је најбољи избор за пољопривреднике да замене крављег плуга.

Укупна структура мини рукавца је компактна. Параметри у процесу рада брзе брзине, ниског степена преноса и брзине преноса су разумни. Обично користите Ф178, Ф186 ваздушно хлађени дизел мотор као снагу при раду.

Тежина мини руда је нормално око 100 кг. Ефекат гајења је добар, висок степен ефикасности, широки применљиви опсег. Она је најпопуларнија од најпродаванијих модела на тржишту тренутно и прихваћена од стране већине корисника.

Мини рупицу обично покреће генерални бензински мотор или мали водени хлађени дизел мотор, а машина је лагана и лако преносива. Због преноса појаса, утицај механизма за напајање се може смањити, који има одређени заштитни ефекат на мотору.

хттп://ввв.цхангфутрацтор.цом/

Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]