Email:wuxichangfu@163.comВуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд

Принцип преокрета пољопривредних шетачких трактора и способности окретања у различитим условима рада

Трактор за шетњу на фарми може да реализује флексибилно управљање током рада, а његово управљање углавном зависи од квачила левог и десног огранака, који се разликује од волана. Када се било која лева и десна квачила одвоје, одговарајући точак је стационаран или је брзина смањена, а друга брзина се не мења, чиме се постиже сврха управљања.

 

Под различитим условима рада, рад на окретању трактора за пољопривреду је такође различит. Када се окреће узбрдо, управљач треба да се спроведе повремено гњејући управљачку ручку. Када окренете десно, померите десно до дршке; приликом окретања на лево, померите лево на дршку; истовремено користите волан за окретање.

 

Када се пољопривредни трактор спусти низбрдо, обратно деловање се генерално користи за постизање управљања, али када је нагиб мали и дугачак, површина пута је глатка и равна, нагиб се успорава при малој брзини, а задњи део се користи за управљање; нагиб је велики Када користите мали гас, покушајте смањити брзину аутомобила и користити управљачку спојницу и управљачки точак за рад.

 

Ако пољопривредни трактор тражи непрекидно окретање, неопходно је усвојити одговарајући начин вожње како би се окренуо према специфичним условима различитих кривина. Приликом проласка прве криве, размислите о другој кривини да бисте избегли прилику да пропустите окрет.

хттп://ввв.цхангфутрацтор.цом/


Цопиригхт © Вуки Цхангфу Трацтор Мануфацтуринг Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code
[[Html_Custom]]